港鐵北車長客電動列車(南港島線) MTR C-Stock EMU(South Island Line)

上一篇主題 下一篇主題 向下

發表 

港鐵北車長客電動列車(南港島線) MTR C-Stock EMU(South Island Line)

前一陣有新車──中國製 clown 南港島線車已經來到香港啦! Very Happy 
小弟按該車畫了測試版車,有bug請回報 lol! !!!
圖:

Arrow 下載 Exclamation : (請回覆)
Spoiler(用來隱藏帖子內容):

x3100 在 周六 7月 05, 2014 8:27 am 作了第 3 次修改
x3100
版面管理員
版面管理員

文章數 : 126
注冊日期 : 2012-12-22

檢視會員個人資料

回頂端 向下

分享這篇文章: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

港鐵北車長客電動列車(南港島線) MTR C-Stock EMU(South Island Line) :: 評論

發表 于 周六 6月 28, 2014 11:17 am 由 lawrence8880

其實此作唔差,但係載客量和功率好似少咗D...
載客量:~380人
功率(A,B):~1500kW
有錯勿怪 Embarassed 

回頂端 向下

發表 于 周六 7月 05, 2014 8:29 am 由 x3100

lawrence8880 寫到:其實此作唔差,但係載客量和功率好似少咗D...
載客量:~380人
功率(A,B):~1500kW
有錯勿怪 Embarassed 
已改 Smile 

回頂端 向下

發表 于 周一 8月 25, 2014 7:19 pm 由 lawrence8880

請問樓主可唔可以整南北線新車?(圖係轉載) Embarassed Embarassed Embarassed

如果跟SP1900規格,
動力卡:2888kW
拖卡:20kW
普通卡:452人
頭等卡:72人
極速:132km/h

回頂端 向下

發表 于 周一 9月 08, 2014 10:06 pm 由 x3100

lawrence8880 寫到:請問樓主可唔可以整南北線新車?(圖係轉載) Embarassed  Embarassed  Embarassed

如果跟SP1900規格,
動力卡:2888kW
拖卡:20kW
普通卡:452人
頭等卡:72人
極速:132km/h
我試下 Smile

回頂端 向下

上一篇主題 下一篇主題 回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章